Bucătăria albă

Amenajare bucatarie

Bucătăria albă

Majoritatea proprietarilor optează în continuare pentru alb, o alegere ușor de explicat: albul reușește să îmbine eleganța și puritatea. În plus, o bucătărie vopsită în alb oferă o senzație de lejeritate pe care iubitorii de linii frumoase o iubesc.

Pentru o bucătărie luminoasă

Dacă vrei să optimizezi accesul luminii naturale în cameră, albul este o soluție bună. Adaugă și suprafețe strălucitoare (fără să exagerezi), iar lumina va fi un oaspete permanent.

De la pregătirea meselor până la momentele petrecute cu prietenii sau familia: bucătăria este, cu adevărat, camera centrală a casei tale. Așadar, trebuie să te simți bine acolo, iar lumina naturală te va face să apreciezi cu atât mai mult acest spațiu.

bucatarie alba

bucătărie albă și neagră

ambianță lemn de bucătărie albă

Albul se potrivește cu orice

Alegând alb poți da orice stil bucătăriei tale. Unul dintre cele mai actuale este, fără îndoială, stilul scandinav, care combină minimalismul și elementele naturale. Alătură tușele lemnoase și vegetale cu puritatea albului pentru o atmosferă senină și liniștitoare.
Un stil contemporan

Bucătăria în stil modern este adesea marcată de un design simplu. Albul este culoarea perfectă pentru a obține acest aspect atemporal. De asemenea, albul absoarbe mai multă lumină decât culorile mai închise și astfel mărește spațiile. Este recomandat și pentru cele mai mici bucătării. Acum, de fiecare dată când intri în bucătărie, ochii tăi vor vedea direct uimitorul contrast alb-negru.

bucatarie alba

bucatarie culoare alba mic mozaic

bucătărie albă și gri

ambianță de sticlă de bucătărie albă

O pânză goală

Bucătăria albă nu înseamnă neapărat gol și plictiseală. Albul este o culoare pură și neutră. Dar o bucătărie complet albă poate arăta rapid ca o cameră fără suflet dacă nu îi dai caracter. Pentru a personaliza cel mai bine o bucătărie albă, ai la dispoziție o multitudine de opțiuni. Acesta este principalul avantaj al albului, te lasă liber. De exemplu, ia în considerare optarea unor plăci de ciment frumoase sau adăugarea unei note de culoare prin elemente precum splashback-ul sau unele electrocasnice.
O bucătărie grafică

Pentru ca bucătăria ta să nu devină orbitoare, creează un joc al contrastelor. Prea multă strălucire îți poate deranja ochii, mai ales că bucătăria este un loc în care petreci mult timp. Pentru a contrabalansa această culoare, negrul este o opțiune bună. Folosită corect, în mici tușe, negrul nu domină albul și oferă un echilibru armonios întregului. Ca regulă generală, modelele și reliefurile sunt bine evidențiate de alb!

bucatarie alba cu mozaic

bucatarie alba

bucatarie alba cu iluminat din cupru

bucătărie albă cu insulă centrală

 

Caută