Bucătăria bej

Bucătărie
Decor

Bucătăria bej

De la gătit și mâncat, la curățenie, ziarul și cafeaua de dimineață: indiferent ce faci în bucătărie, rămâne o cameră în care trebuie să ne simțim bine. Acesta este motivul pentru care bejul e o alegere înțeleaptă: este deschis fără a fi prea luminos și aduce imediat o atmosferă liniștitoare în cameră.

Nu cumva este bejul prea plictisitor pentru bucătăria mea?

Mai gândește-te! Bejul este un aliat de ajutor dacă vrei să relaxezi bucătăria ta. Scoate în evidență diferitele elemente ale bucătăriei tale și nu atrage toată atenția. De asemenea, poate servi ca fundal pentru mici note de culoare și le poate pune în evidență elegant.

bucătărie bej

bucătărie bej

ambianta lemn de bucatarie bej

O culoare făcută pentru bucătărie

Petrecem mult timp în bucătărie. Acolo pregătim mesele, împărtășim momente cu familia sau prietenii, îi ajutăm pe copii să-și termine temele. Pe scurt, bucătăria este o parte importantă a casei tale. Așa că, să o îmbraci cu un bej frumos este o idee excelentă: bejul este cunoscut pentru proprietățile sale calmante, așa că te va ajuta să îți petreci timpul într-o cameră cu o atmosferă senină și prietenoasă!

 

O culoare care se adaptează ușor

Bejul este un fel de cameleon din punct de vedere stilistic: este foarte simplu și se potrivește cu toate amenajările. Acest lucru este valabil mai ales pentru bucătării: se integrează perfect și în stilurile clasic și în cele contemporane, oferă o varietate de oportunități și îți permite să utilizezi diferite nuanțe pentru a crea interiorul atractiv și elegant la care ai visat întotdeauna.

bucătărie bej

ambianta lemn de bucatarie bej

bucătărie bej cu gresie albă

bej bucatarie atmosfera beton

O culoare perfectă pentru bucătăriile mici

Nuanțele mai deschise măresc vizual dimensiunea unei camere: ca urmare, bejul este o alegere bună dacă ai o bucătărie destul de mică. Tot ca nuanță neutră, se potrivește perfect cu nuanțele pastelate, dar și cu cele saturate și strălucitoare: ca urmare, asigură puțină prospețime interiorului tău. Nu îți fie teamă să experimentezi și să amesteci culorile. Nimic nu este prea extravagant combinat cu bej.

 

O culoare modernă

Atenție, contemporan nu înseamnă neapărat blând. O nuanță caldă de bej poate îndulci liniile albe, lucioase ale dulapurilor moderne. Când adaugi note de alb clar într-o bucătărie bej, obții un contrast îndrăzneț, într-o paletă neutră, și un efect modern, ba chiar luxos.

 

bucătărie bej strălucitor

bucatarie si living bej

bucătărie bej

bucătărie bej și gri

 

Caută