Casa Multi-Confort Saint-Gobain – pachet gratuit de sfaturi de baza pentru proiectarea unei case

Casa Multi-Confort
Proiectare casă

„Multi-Confort” este un mod de proiectare a clădirilor centrat pe experienţa viitorilor ocupanţi

Combinând cinci aspecte cheie ale confortului -estetica, confortul termic, acustic, vizual şi calitatea aerului – programul Multi-Confort demonstrează prin proiecte reale că este posibil să obţinem un nivel foarte înalt de performanţă a clădirilor, creând, în acelaşi timp, un mediu de locuit durabil, confortabil, cu costuri mici de întreţinere şi funcţionare.

 

Reducerea consumului de energie este o prioritate a Uniunii Europene

In sectorul rezidential, consumul energetic mediu este la nivel european de 220 kWh/mp/an, cu ten­dinta de scadere, in timp ce media na­tio­nala in Romania este de 300 kWh/mp/an.

 

Casa Multi-Confort Saint-Gobain  propune solutii care depăşesc cerintele actuale ale legislatiei din Romania, deoarece aceasta va fi modificata treptat in anii urmatori pentru a fi armonizata cu legislatia UE (Directiva 2010/31/UE). In acest fel sa va ajunge ca, incepand din 2020 sa nu se mai construiasca decat case cu consum aproape zero de energie.

Practic, construind acum o Casa Multi-Confort Saint-Gobain puteti fi siguri ca ea va fi o casa cu consum aproape zero de energie si va veti putea bucura incepand de azi de confortul viitorului. Veti beneficia de asemenea si de o reducere importanta(cu peste 80%)  a cheltuielilor cu energia consumata pentru incalzirea si racirea locuintei.

 

Criteriile care trebuie indeplinite de o Casa Multi-Confort Saint-Gobain sunt expuse in tabelul de mai jos.

A screenshot of a computer Description automatically generated with medium confidence

  • DnT,w+C este izolatia acustica normalizata, ponderata, corectata
  • L’nT,w+C este nivelul de zgomot de impact standardizat, ponderat, corectat
  • Lden este nivelul de zgomot (bazat pe nivel de zgomot echivalent energetic) pe o zi intreaga, corectat pentru seara si noapte
  • EPD (Environmental Product Declaration) – Declaratia de Mediu a Produsului 

 

Aici gasiti informatii complete despre Casa Multi-Confort Saint-Gobainhttp://www.casamulticonfort.ro/

 

Caută