Ce părere ai de o bucătărie de culoare neagră?

Amenajare bucatarie
Bucătărie

Probabil ți se pare că este un salt cromatic prea îndrăzneț, dar negrul nu este neapărat sinonim cu o atmosferă deprimantă, sumbră. Dimpotrivă! Bucătăria poate căpăta un look elegant, șic, ba chiar sofisticat. Deși această non-culoare are adesea o reputație oarecum rebelă, deoarece are tendința să întunece spațiul, dar dacă este folosită inteligent poate da un aspect uimitor și cu un impact puternic.

bucătărie neagră strălucitoare

bucatarie neagra cu atmosfera de marmura

ambianta lemn de bucatarie neagra

bucătărie neagră strălucitoare

bucatarie neagra cu atmosfera de marmura

ambianta lemn de bucatarie neagra

O culoare la modă

Fie că este lucios sau mat, în bucătărie, negrul subliniază și poate pune în valoare decorul: folosește-l ca să trasezi cu ușurință linii grafice și să scoți în evidență elementele cheie. Dacă nu ești sigur de nivelul sursei de lumină naturală în încăpere sau ești puțin reticent în a merge pe un decor total black, încearcă o bucătărie în culori alb-negru: este o combinație care funcționează întotdeauna!

bucătărie neagră cu insulă
bucatarie neagra si gri

Îndrăznește să încerci negru

Chiar și într-o nuanță închisă, bucătăria poate oferi o atmosferă luminoasă și aerisită. Cum nu este obligatoriu să ai o bucătărie complet neagră, poți combina culoarea închisă cu accente de lemn, alb sau alte elemente naturale și astfel, ajuți spațiul să atragă mai multă lumină. Vei observa că optarea pentru o bucătărie neagră este o alegere de caracter și atemporalitate.

Amestecul de stiluri

Avantajul unei bucătării cu mobilă neagră poate scoate cu ușurință în evidență detaliile importante. Folosește inteligent accente aurii, argintii sau colorate pentru a adăuga un plus de eleganță și spectaculozitate încăperii. De exemplu, optează pentru un splashback colorat și adaugă o latură pop art bucătăriei tale.

bucatarie alb-negru
bucătărie neagră strălucitoare
bucatarie caramida neagra
gresie albă de bucătărie neagră
ambianta lemn de bucatarie neagra
bucatarie neagra cu lemn deschis
bucătărie neagră strălucitoare
bucatarie neagra cu atmosfera de marmura

Negru și lemn

Negrul este o culoare neutră care se potrivește de minune în orice spațiu, iar lemnul are aceeași proprietate: oriunde te-ai afla și oricum l-ai folosi, arată întotdeauna grozav. Te poate ajuta în amplificarea vizuală a spațiului!

E clar că o această combinație de negru și lemn este perfectă pentru a crea un loc cald și primitor în care să îți petreceți timpul.

Negrul poate fi găsit în toate stilurile

Modern, clasic, industrial, tradițional:… Negrul se regăsește în atât de multe amenajări ale unei bucătării. Această culoare dominantă contribuie la accentuarea designului și echilibrează armonios camera. Jonglând cu diferite nuanțe și contraste , vei putea găsi combinațiile ideale. Iar rezultatul este sigur: bucătăria ta va căpăta un aspect de neuitat și va deveni unul dintre subiectele de conversație preferate ale fiecărui oaspete!

Caută