Ce părere ai de o bucătărie de culoare verde?

Bucătărie
Decor

Verde migdal, smarald, rozmarin, celadon, culoarea oului de rață: există o mulțime de variante/tonalități disponibile, câte una pentru fiecare efect sau stil pe care ți-l poți dori. În amenajarea bucătăriei, atunci când nuanța este una potrivită, poate crea o atmosferă plăcută, elegantă și relaxantă. Culoarea verde – simbolul naturii, te liniștesc și îți deschid de îndată apetitul.

Bucătăria verde

 

Verde pentru a da o notă unică bucătăriei tradiționale

Un verde vibrant îți poate transforma cu ușurință bucătăria fără prea mult effort, printr-o atingere ușoară, dă viață camerei și adaugă dinamism. Pentru un contrast super sofisticat, asociază-l cu materiale nobile! Va evidenția perfect marmura, piatra, cărămida, lemnul și va da un aspect modern blaturilor de lucru. Dacă vrei să obții o bucătărie cu maximum de caracter, nu ezita să combini cele mai tradiționale elemente cu o culoare mai contemporană.

bucătărie verde
bucătărie verde anason
bucatarie verde mere

Un design curat și elegant

Alege o nuanță deschisă, ca verdele de mare, ca să luminezi camera și a ajuta în amplificarea vizuală a spațiului. Mai mult decât atât, verdele este ideal pentru a da un impuls unei bucătării prea mici pentru gustul tău: un ton mai neutru îți va permite să te joci cu detaliile contrastante și să-i conferi încăperii o identitate reală și unică.

O bucătărie organică

În bucătărie, verdele aduce armonie și este foarte relaxant, deoarece evocă natura. Jonglează cu toate nuanțele pe care le oferă ca să creezi atmosfera care ți se potrivește: verdele pastelat creează o atmosferă relaxantă, iar smaraldul poate fi adaptat cu ușurință oricărui spațiu, de la cele mai glamouroase stiluri la cele cu tonalități industriale.

bucătărie verde și roșie
bucătărie verde cu atmosferă de marmură
bucatarie verde si alba
bucătărie verde pal

Îndrăznește să fii original

Există nuanțe de verde care se potrivesc tuturor stilurilor și gusturilor. Totuși, optează pentru tonuri închise dacă îți dorești o bucătărie mai sofisticată și modernă sau un verde mai vibrant și strălucitor pentru o notă de originalitate. Dacă ești în căutarea unui decor liniștit, verdele pastelat este pentru tine, iar verdele rozmarin ți se va potrivi perfect într-un decor rustic.

O notă de verde pentru fiecare stil

Avantajul major al verdelui: îl poți asorta ușor și cu nuanțe deschise, precum pereții albi sau crem, și cu mobilierul de bucătărie din lemn natural. Adaugă-I bucătăriei tale mici accente pline de viață, ca să asiguri o latură pop art, originală și modernă. În plus, verdele este o culoare plină de viață care va spori entuziasmul de care ai pentru a găti!

bucatarie verde si bej
verde bucatarie gresie mare
bucătărie verde cu atmosferă de marmură
bucătărie verde cu splashback

Caută