De ce să alegi un duș cu hidromasaj?

Baie
Echipamente

Imaginează-ți zâmbetul pe care îl ai după ce ieși de la spa: încântat și relaxat. Cum ar fi să te bucuri de asta și acasă, în propriul tău duș? Datorită dușului cu hidromasaj, adevăratele momente de relaxare acasă îți sunt la îndemână.

Coloana de dus cu hidromasaj - Robinetele din baie

Gama de posibilități oferite de un duș cu hidromasaj

Poate că te doare spatele în această dimineață. Și poate că ieri, mușchii te apăsau pe omoplați și ți-ai fi dorit un masaj.

Coloana de duș cu hidromasaj poate face asta pentru tine. Sistemul de duș cu jeturi de masaj integrate îți permite să creezi o zonă de relaxare personalizată. Diferite elemente de masaj sunt distribuite de-a lungul peretelui.

Poți poziționa duzele acolo unde îți dorești ca să îți relaxezi corpul. Duzele încorporate sunt reglabile, le poți direcționa după cum dorești pe gât, umeri, șolduri sau coapse.

Iar pentru a diversifica senzațiile, diversifică jeturile: jet concentrat, jet „ploaie”, jet pentru masaj, stimulare, regenerare, relaxare.

Atenție, alegerea modelului nu este totul… Calitatea și puterea jeturilor vor depinde și de presiunea apei din locuință ta. Pentru o utilizare optimă, este necesară o presiune de 3 bar.

A satellite in space Description automatically generated with low confidence

Pentru mai multe opțiuni de relaxare

Posibilitățile sunt vaste datorită dușului tău cu hidromasaj. Fiecare model poate deveni o experiență unică și personalizată. Cum? Completând coloana de duș cu hidromasaj cu accesorii:

Cerul ploios

Îți va permite să faci duș cu senzația de a fi în mijlocul unei ploi de vară, de neegalat din punct de vedere al confortului: difuzează apa sub formă de mici picături fine, iar efectul de relaxare este garantat.

Cromoterapie

Terapia prin culoare este o modalitate elegantă de a îți influența dispoziția.

Culorile au un efect pozitiv asupra energiei, emoțiilor și fizicului. Fiecare culoare este asociată cu o acțiune:

  • Galbenul promovează tonusul și combate oboseala mentală
  • Roșul stimulează forța mentală
  • Portocaliul este legat de veselie
  • Verdele calmează furia și scade nervozitatea

O portocală de nuanța unui soare care apune sub o ploaie fină și caldă: se simte ca un film, totuși ești la duș!

A picture containing window, indoor Description automatically generated

Lucruri practice de știut despre dușul cu hidromasaj

Dacă decizi să instalezi jeturi de masaj în duș, există câteva aspecte practice de luat în considerare. Pentru a te asigura că debitul este suficient, coloana ta de duș trebuie să fie conectată la țevi cu un diametru minim de 14 mm. Presiunea trebuie să fie de cel puțin 3 bar. De asemenea, gândește-te la rezerva de apă caldă disponibilă. 100L sunt suficienți pentru un cuplu, dar pentru o familie 200L sunt potriviți sau jeturile de masaj se vor răci când vor ajunge la ultima persoană. În cele din urmă, este indicat să instalezi o ușă mai degrabă decât o perdea, pentru a evita inundarea băii.

Totul este bine? Atunci este timpul să te bucuri de spa acasă. Zâmbește, relaxează-te! Ai făcut o alegere potrivită.

Caută