Despre noi

Platforma Confort&Renovare a Grupului Saint-Gobain oferă cele mai eficiente soluții pentru renovare și construcție, conectând proprietarii de case, meșterii și profesioniștii în construcție sau design cu cele mai bune instrumente, resurse și furnizori.

Confort și Renovare a luat naștere în 2012, din dorința de a sfătui meșteri și pasionați de lucrările de renovare sau construcție cu scopul de a-i sprijini în realizarea corectă a proiectelor.

Astăzi, după mulți ani de experiență în realizarea lucrărilor de construcții, ne dorim să îți punem la dispoziție toate resursele, pentru ca visul tău să devină realitate. Aici vei găsi o mulțime de informații, ghiduri și articole utile, precum și produse de înaltă calitate.

Fie că vrei să decorezi o cameră sau să construiești o casă pe care să o amenajezi după cele mai noi tendințe, platforma Confort și Renovare reprezintă cea mai bună modalitate de a-ți găsi inspirație în amenajarea locuinței și de a întâlni profesioniști pentru a te ghida și alături de care să îți poți duce la bun sfârșit proiectele.

Iar dacă ești meșter sau profesionist în construcții, Confort și Renovare este locul în care poți interacționa cu clienți, poți afla despre materiale de cea mai bună calitate și cum le poți pune în operă.

Ce vei găsi la noi

Un plan cât mai detaliat îți va permite să-ți prioritizezi lucrările fără a compromite rezultatul final. Noi încercăm să îți ușurăm munca, pentru a lua decizii corecte. De aceea îți oferim expertiza specialiștilor noștri, pusă la dispoziția ta pe toată durata renovării, de la concept până la realizarea proiectului tău. Dacă ai în plan o investiție, primul pas este să îți faci un buget pentru estimarea costurilor. La noi poți găsi sfaturi și trucuri pentru renovarea apartamentului sau casei tale, direct de la profesioniști. Poți estima ușor și rapid necesarul de materiale pentru proiectul tău cu ajutorul calculatorului de materiale.

Idei

Zilnic punem la dispoziția ta surse de inspirație pentru lucrări de renovare sau construcție.

Sfaturi

Scopul nostru este să te ghidăm în realizarea corectă a proiectelor de renovare sau construcție.

Asistență

Noi îți oferim sfaturi practice de la cei mai iscusiți meșteri și te punem în legătură cu un specialist, când ai nevoie.

Caută