Renovarea camerei de zi: sfaturi și soluții

Sufragerie

 

A venit, în sfârșit, să îți renovezi camera de zi? Împreună cu noi, poți descoperi soluțiile, echipamentele și materialele de care ai nevoie pentru acest proiect. Recondiționează inteligent folosindu-te de sfaturile meșterilor și arhitecților noștri și vei acorda întotdeauna prioritate confortului.

layout, sfaturi si solutii pentru spectacol

Camera de zi: idei de decorare

Decorul este ceea ce dă viață camerei de zi: de la culoarea pereților, la pardoseala aleasă sau amplasarea mobilierului, totul se aseamănă cu partitura unei simfonii. Un acord în minus sau în plus și echilibrul este compromis. Totuși, armonizarea obiectelor, a mobilierului și a finisajelor nu este niciodată o sarcină ușoară, dar cu sfaturile echipei noastre, vei deveni rapid un adevărat Mozart al amenajărilor interioare.

pardoseala sufragerie

Pardoseala

Alege pardoseala în funcție de stilul locuinței și de nevoile ocupanților săi. Ți-am pregătit câteva articole de consiliere clare și detaliate.

acoperirea peretelui sufrageriei

Pereții

Pereții sufrageriei tale vor toate dorințele tale decorative. Cum să alegi între vopseaua lavabilă și tapet? O mulțime de articole sunt disponibile aici.

Sfaturi pentru decorarea sufrageriei

Sfaturi de amenajare

Cum să creezi o bibliotecă personalizată? Ce loc poate avea sticla în amenajarea camerei d ezi? De la informații practice la cele mai neobișnuite, te așteaptă în această secțiune.

Amenajarea unei camere de zi sau a unei sufragerii

Amenajarea camerei de zi sau a sufrageriei necesită o analiză în funcție de mai multe criterii: rolul, stilul și confortul. Cele trei categorii care reunesc principalele sfaturi pentru o amenajare reușită. Pentru o cameră în care plăcut să îți petreci timpul, izolația fonică a camerei de zgomotul exterior, este obligatorie. Ca să poți crea un spațiu adaptat pentru o persoană în scaun cu rotile, va trebui să ții cont de dimensiunile speciale ale tâmplăriei și de înălțimea prizelor și a mobilierului. Împreună cu specialiștii noștri, vei fi ghidat pas cu pas în amenajarea camerei de zi sau a sufrageriei, având ca unic obiectiv, confortul tuturor ocupanților.

amenajarea sufrageriei

Proiectarea camerei de zi

Află cum să optimizezi spațiul ca un profesionist cu ajutorul sfaturile noastre și ale designerilor de interior.

funcții de salon

O cameră de zi multifuncțională

Plănuiești să proiectezi o cameră într-o cameră? Este doar una dintre specialitățile experților noștri, mai ales că răspunde unei nevoi din ce în ce mai mari în orașele mari: lipsa spațiului.

O cameră de zi confortabilă

O cameră de zi mai sigură, mai bine izolată, mai plăcută și mai confortabilă este laitmotivul fiecărui proiect realizat de echipele noastre. Cum să ajungi acolo? Articolele noastre îți explică formulele magice.

Renovarea unei camere de zi

Poate fi un proiect complex și copleșitor. Termene limită, bugete, modificări și transformări? Sunt pași logici, pentru care vei găsi îndrumări în fiecare articol din rubricile noastre. Te sprijinim de la A la Z în realizarea proiectului tău astfel încât rezultatul să fie în perfectă armonie cu nevoile și dorințele tale.

renovarea salonului înainte de lansare

Înainte de a face pasul cel mare

Pregătirea proiectului și gândirea fiecărui pas este esențială pentru ca renovarea să decurgă fără probleme. Citește articolele noastre de consiliere aici.

renovare sufragerie buget și planificare

Bugetul și planificarea

Care este costul renovării camerei de zi și la cine ar trebui să apelezi? Facem bilanțul în această secțiune.

confortul sufrageriei

Confortul tău

Camera de zi trebuie să fie, în primul rând, confortabilă pentru tine și familia ta. Un loc pentru odihnă, distracție și relaxare, care trebuie să respecte anumite reguli pentru bunăstarea ta. Care sunt acestea? Clic mai jos pentru răspunsuri.

Caută