Zgomotul nu mai e o problemă, acum te poți concentra. Plafonul face diferența!

Plafon

Descoperă Minerval®, gama de plafoane de înaltă performanță!

Viața este despre alegeri. Este vorba despre descoperirea opțiunilor pe care le avem la dispoziție și despre a o alege pe cea care ne va conduce spre obiectivele noastre. Dacă te oprești într-o cafenea, te aștepți că va fi zgomotul mașinii care râșnește boabele de cafea și a apei fierbinți care se va transforma în espresso sau al presiunii aburului care va face spuma laptelui atât de bună… Te aștepți să auzi vocile barmanilor, și vocile clienților….

Dar dacă te oprești într-o cafenea, TU DOREȘTI UN MOMENT DE BUCURIE … să sorbi în liniște licoarea aromată din ceașca aburindă, să o savurezi alături de noutățile pe care te concentrezi să le citești de pe portalul de știri, ori de pe rețelele de socializare. Sau, dacă ai venit însoțită, dorești să auzi ce spune interlocutorul, fără să întrebi sau să fii întrebată la fiecare două secunde…”ce ai spus?”.

Data viitoare când alegi o cafenea pentru cafeaua bună, netul rapid și oamenii drăguți, ridică și privirea spre tavan. Dacă este Minerval ®A12 – ai găsit locul perfect!

Tavanele Minerval®A12 absorb zgomotul ambiental deranjant, având un coeficient de absorbție acustică α = 0.9…adică atât cât trebuie! (αmax =1). Percepția sunetului este clară, fără ecou.

Alege plafonul Minerval® A 12 – comandă online la Dedeman sau la cel mai apropiat magazine din rețeaua sa:

 

Consultă ghidul nostru de alegere a tavanelor aici.

Plafoanele Minerval®A12 din vată minerală bazaltică sunt ideale pentru spații precum clinici, pensiuni, hoteluri, magazine, birouri, grădiniţe, after-school etc.

Beneficiile tavanului Minerval®

 • Absorbție acustică ridicată α = 0.9 (unde: α max = 1 = absorbție totală a sunetului)
 • Finisaj estetic – suprafață acoperită cu țesătură alba din fibră de sticlă, cu indice ridicat de reflexie a luminii (86%)
 • Material mineral sigur – vată bazaltică incombustibilă (Euroclasa A1 de reacție la foc)
 • Rezistent și în mediile cu umiditate ridicată (RH=95%)
 • Clasa maximă French VOC pentru calitatea aerului A+ (nu prezintă emisii de COV/formaldehidă în aerul interior)
 • Ușor și rapid de montat:
  • greutate redusă – 1.3 kg/m2
  • direcția în care trebuie montate plăcile este indicată pe verso
  • pentru cazul în care trebuie debitate, plăcile pot fi tăiate cu un cutter, fără efort, fără zgomot.

Într-o lume în continuă agitație, oamenii caută locuri ce le oferă liniște și confort, în care zgomotul nu este o sursă de perturbare.

Indiferent de alegerile pe care le facem, un lucru este cert – plafonul face diferența! 🙂

 

 

Caută